LEVEN OP DE ZUIDAS

De Zuidas heeft een ongekende aantrekkingskracht op alles wat wil groeien. Economisch en persoonlijk. Zowel bedrijven, nationaal als internationaal, als mensen willen hier gewoon wonen. Ze willen er bij zijn en niks missen.

Van bovenaf bekeken is de Zuidas één en al verkeer en vervoer. Met sporen van de sneltram en van het stadsvervoer, zes autorijstroken en straks de hogesnelheidslijn is alles bereikbaar. Hiermee is station Zuid/WTC nu al het drukste station van Amsterdam. Maar dat is ook de reden dat de Zuidas ook in de avond sfeervol en goedbezocht is, helemaal bij mooi weer. Terrassen van zo’n 30 cafés en restaurants zitten vol en tot in de late uurtjes wordt er genoten van gezelligheid.

Goede horeca combineren met een goede gezondheid? De Zuidas biedt jou een aantal sportscholen en mogelijk komt er ook en sportruimte in The Gustav. En als jij liever in de buitenlucht sport hoef je enkel De Boelelaan uit te rennen om vervolgens het Amsterdamse Bos te bereiken. Ook het Vondelpark of het Beatrixpark zouden prima in jouw trainingsrondje kunnen passen.