STUDIO’S

Conform de verplichting vanuit de gemeente Amsterdam valt het merendeel van de studio’s onder ‘middensegment koopwoningen’. Deze 88 studio’s hebben een gemaximeerde koopsom. Wat dit precies betekent kun je hier lezen. Er zijn 8 studio’s waarop deze voorwaarden niet van toepassing zijn : N.01.02 N.02.02N.03.02N.04.02N.05.02N.06.02N.07.02N.08.02.  

Alle studio’s worden aangeboden met een optioneel Woonklaarpakket. Met het Woonklaarpakket kies je samen met jouw persoonlijke wooncoach van Eigenhuis de vloer, wandafwerking, raamdecoratie en keuken die past bij jou en jouw leven op de Zuidas. Het woonconcept wordt zo opgeleverd dat wanneer de sleutel voor de eerste keer wordt omgedraaid je direct kunt wonen in jouw nieuwe studio. Bekijk studio N.07.01 en zie hoe je uitkijkt over de Zuidas.

De studio’s hebben een woonoppervlakte van 32 m² tot 50 m² en zijn gelegen in het Noordelijk gelegen gebouw op de eerste tot en met de achtste verdieping. Met een gave daktuin ingericht als duinlandschap, ontmoetingsplekken op elke tweede verdieping van het gebouw en een binnentuin als verlenging van jouw woonkamer. Wil je even alleen zijn of juist met vrienden? Niets moet. Alles mag.

De studio’s worden exclusief keuken verkocht, maar uiteraard kun je wel een keuken erbij aanschaffen. Los of in combinatie met het Woonklaarpakket. Hiervoor werken we ook samen met Eigenhuis projecten.

Koopsommen vanaf € 178.879 v.o.n. op basis van een jaarlijkse canonbetaling.

Het project is inmiddels uitverkocht.

 

Studiozoeker