Persbericht – 96 nieuwbouw studio’s op de Zuidas

15 september 2017

Haarlem,  15 september 2017 – Tweeëntwintig september aanstaande start de online verkoop van 96 studio’s in The Gustav op de Zuidas

Ontwikkelcombinatie BPD/AM start 22 september aanstaande met de online verkoop van 96 studio’s in The Gustav. De woonoppervlakten variëren van 32 m² tot 50 m² met koopsommen vanaf € 180.000 v.o.n. met een jaarlijkse canonbetaling. Eerder zijn 29 appartementen en 19 studio’s in het zuidelijk gelegen gebouw in verkoop gegaan. Nu is het de beurt aan de overige 96 studio’s. Deze compacte woningen komen in het noordelijk gelegen gebouw aan de Gustav Mahlerlaan, op de eerste tot en met de achtste verdieping.

Wonen begint hier

The Gustav voldoet aan de hoge standaarden van nu. De architectuur is modern, met veel lichtinval. In de parkeergarage onder het gebouw komen oplaadpunten voor elektrische auto’s, opstelplaatsen voor scooters en een gezamenlijke fietsenstalling. De combinatie van zowel privacy als social hubs in en buiten het gebouw, zorgt voor een extra gevoel van luxe en gemak. Ontmoet elkaar in de horecagelegenheid op de begane grond voor een heerlijke kop koffie of spreek af op de daktuin, die als een duinlandschap wordt ingericht.

Stijl versus gemak

Wie in The Gustav een studio koopt kan kiezen voor een Woonklaarpakket en bepaalt samen met een wooncoach van EigenHuis projecten de inrichting van de studio. Het woonconcept wordt turn-key opgeleverd.

Start verkoop

Vrijdag 22 september om 17.00 uur start de online verkoop van 96 studio’s in The Gustav. Alle relevante verkoopdocumentatie is vanaf dat moment  beschikbaar op de projectwebsite. Voorkeuren kunnen via een digitaal inschrijfformulier op de website worden doorgegeven. Inschrijven is mogelijk tot en met maandag 2 oktober 09.00 uur.

Meer informatie is te vinden op thegustav.nl

___________________________________________________________________________________
Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Priscilla van Olphen (Verkoopcoördinator BPD).
T: +31 23 5306690
E:  p.vanolphen@bpd.nl